GEGEVENS:

Vekeman Marnik
Brusselsesteenweg 285
9230 Wetteren (België)
T. 0495/30 48 21
E-mail: marnik.vekeman@pandora.be
BTW BE 0884 637 624

LINKS:


Came

AUTOMATISERING CAME

FROG: Ondergrondse automatisatie voor draaihekken tot 3,5m per vleugel

Een automatisatie volledig onzichtbaar, die een meerwaarde geeft aan uw hek. De FROG is robuust en esthetisch en kan op vrijwel ieder draaihek geplaatst worden. De ideale oplossing voor uw systeem want de motor verandert niets aan de esthetische waarde van uw hek.

De FROG is een automatisatiesysteem dat een betrouwbare en perfecte werking garandeert gedurende vele jaren, dankzij de gebruikte materialen voor de inbouw-behuizing en de motor. De elektromechanische werking garandeert een perfecte werking, zelfs bij slechte weersomstandigheden en door de permanente smering in vloeibaar vet, is de motor vrij van periodiek onderhoud.

Absoluut waterdicht.
De FROG heeft een beschermingsgraad IP67 en is daardoor bestendigd tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het systeem steeds een perfecte werking garandeert

Gemakkelijk te installeren!
De installatie van de FROG is simpel en de behuizing kan op een vroeger tijdstip geïnstalleerd worden

Gemakkelijke en gebrevetteerde ontgrendeling.
Bij stroomonderbreking kan men het hek onmiddellijk ontgrendelen via de 3 verschillende versies, van hendel, driehoekssleutel tot gepersonaliseerde sleutel.

DE VOORDELEN VAN FROG OP 24V:
Wanneer men het maximum vereist qua comfort, prestaties en veiligheid, kan men met de 24V technologie van de serie FROG via de automatisatie een maximum aan mogelijkheden verkrijgen en vooral:

 • geen stroomonderbreking meer
  De 24V bedieningsprinten van de FROG herkent automatisch een eventuele stroomonderbreking en activeert de werking via noodstroombatterijen, zodat het hek steeds geopend en gesloten kan worden.

 • Veelvuldig gebruik
  De motor met laagspanning garandeert eveneens de werking voor intensief gebruik zoals bij gemeenschappelijke of industriële toepassingen.

 • Sneller openen
  Op de 24V stuurprint kan men de snelheid regelen en ervoor zorgen dat het hek zacht en geruisloos sluit.

 • Obstakeldetectie
  Een speciaal elektronisch circuit analyseert voortdurend de aanwezigheid van eventuele obstakels voor elke beweging van het hek en dit door het hekken te laten stoppen of indien nodig de bewegingszin te veranderen.