CAME

Automatisering

Ideaal voor voor al uw poorten of hekken automatisch af te sluiten.

Schuifpoorten

Nieuw of bestaand, speciaal ontworpen of gerestaureerd, gelijk wat de eigenschappen van uw schuifpoort zijn, CAME heeft een perfect afgestemd antwoord voor uw smaak en noden. Onze oplossingen blijven presteren, betrouwbaar in tijd.

Draaipoorten

Met CAME is er voor elke draaideur of voor elk toegangspunt een passende motor. Zelfs wanneer de afsluiting reeds geplaatst is en niet ontworpen is om te automatiseren. Eenvoudig te gebruiken - de afstandsbediening zit in uw smartphone - betrouwbaar en gemakkelijk te personaliseren in kleur en vorm, en dit alles in Italiaans design.

Garagepoorten

Kantel- en sectionaalpoorten, toegangen voor voertuigen van gelijk welke grootte. CAME biedt specifieke oplossingen aan die zich aanpassen aan uw garage, uw levensstijl en uw woning. Met CAME GO kan u uw voordeur automatiseren en zo genieten van een snelle, comfortabele en steeds veilige toegang.

Toebehoren

CAME biedt een compleet gamma van afstandsbedieningen, veiligheidsvoorzieningen, zwaailichten, ontvangers en slimme systemen voor uw automatiseringen.

Uitgelicht

-01- FROG

Vleugels tot 3,5 m

Een automatisatie volledig onzichtbare motor, die een meerwaarde geeft aan uw hek. De FROG is robuust en esthetisch en kan op vrijwel ieder draaihek geplaatst worden. De ideale oplossing voor uw systeem want de motor verandert niets aan de esthetische waarde van uw hek.

Absoluut waterdicht.
De FROG heeft een beschermingsgraad IP67 en is daardoor bestendigd tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het systeem steeds een perfecte werking garandeert

Gemakkelijk te installeren!
De installatie van de FROG is simpel en de behuizing kan op een vroeger tijdstip geïnstalleerd worden

Gemakkelijke en gebrevetteerde ontgrendeling.
Bij stroomonderbreking kan men het hek onmiddellijk ontgrendelen via de 3 verschillende versies, van hendel, driehoekssleutel tot gepersonaliseerde sleutel.

DE VOORDELEN VAN FROG OP 24V:

Geen stroomonderbreking meer
De 24V bedieningsprinten van de FROG herkent automatisch een eventuele stroomonderbreking en activeert de werking via noodstroombatterijen, zodat het hek steeds geopend en gesloten kan worden.

Veelvuldig gebruik
De motor met laagspanning garandeert eveneens de werking voor intensief gebruik zoals bij gemeenschappelijke of industriële toepassingen.

Sneller openen
Op de 24V stuurprint kan men de snelheid regelen en ervoor zorgen dat het hek zacht en geruisloos sluit.

Obstakeldetectie
Een speciaal elektronisch circuit analyseert voortdurend de aanwezigheid van eventuele obstakels voor elke beweging van het hek en dit door het hekken te laten stoppen of indien nodig de bewegingszin te veranderen

© Copyright 2021 Vekeman Marnik - Ontworpen door Telz Design.