LHZ

Verwarming

Er is geen ander verwarmingssysteem dat zo flexibel kan gebruikt worden als de elektrische verwarming. Dankzij de efficiënte regelingen hebt u altijd de juiste verwarmingsprestaties tot uw beschikking - niet meer en niet minder.

Waarom LHZ Verwarming?

De unieke samenstelling van de radiatoren zorgt ervoor dat de warmte opgeslagen wordt in het Magmatic element zonder enig energieverlies.

De metalen ribben op de radiator vormen een zesmaal groter oppervlak dan de normale afmeting van de radiator. Als gevolg hiervan wordt ongeveer 50% stralingswarmte en 50 % convectiewarmte gecreëerd, wat een constante temperatuur geeft in de ruimte, van de vloer tot het plafond.

LHZ radiatoren zijn uniek vanwege de specifieke lamellenconstructie, iedere lamel is een separaat stuk metaal wat individueel verticaal gepuntlast is op het frame. Hierdoor voorkomt het geluid tijdens de opwarming en afkoeling cyclus.

Wanneer de LHZ radiatoren hun gewenste temperatuur hebben bereikt zal de thermostaat ingrijpen en het verbruik stoppen. De radiator blijft warmte afgeven (deze is gestockeerd in de Magmatic elementen), voor tot wel 45 minuten zonder elektriciteit verbruik .

De radiatoren verbruiken ongeveer 20 minuten stroom per uur , afhankelijk van de bouwwijze van de ruimte en buitentemperatuur. De warmtegeleiders zijn geproduceerd van hoogkwalitatief chroomnikkel staal (bestand tot 1100 °C), deze zijn gegoten in het Magmatic element. Deze geleiders zetten de elektriciteit direct om in warmte zonder enig energieverlies. De contacten binnenin zijn met krimpkous extra geïsoleerd voor de best mogelijke veiligheid. Twee thermokoppels in de radiator zijn voorzien voor voorkoming van een oververhitting. De poedercoating is zowel buitenzijde als binnenzijde voorzien ter voorkoming van corrosie.

Hoe werkt het

ontdek het in minder dan 3 minuten

Bedieningsopties

- E4 manuele elektronische thermostaat
- Economie temp
- Timer mode

TDI digitale thermostaat met weekprogramma Programmeermodus
De radiator kan worden 24/7 geprogrammeerd worden op de gewenste temperatuur. (Zie afbeelding)

Andere mogelijkheden:
Toetsenbord vergrendeling
Vakantie modus: de radiator kan worden ingesteld op OFF voor de duur van uw vakantie
Backlight time out instelling: de time out van de achtergrondverlichting kan worden ingesteld tussen 0-225 seconden

TEI 8 thermostaat:
Programmeerbare radiografische thermostaat
Kan tot 9 radiatoren in een zone tegelijk besturen
Kan gebruikt worden in combinatie met Eco Control
Energie besparing met Eco control

LHZ’s eco control met functionele eco interface voldoet aan de verwarmingseisen van de toekomst. Zo kunt u al onze radiatoren eenvoudig en snel bedienen vanaf uw smartphone of tablet waar u ook bent.


Nog vragen?

Je kan ons altijd bereiken via Contact


Download alvast de LHZ brochure

Of download de LHZ lucht app

© Copyright 2021 Vekeman Marnik - Ontworpen door Telz Design.